Selecteer een pagina

Over

Over Ons

 

Benieuwd naar de mensen achter Japan Unlimited? Op deze pagina kunt u lezen welke mensen voor u klaar staan voor een nauwe samenwerking tussen u en Japan.

Lyckle Griek (1965) vertrok in 1993, na afronding van zijn studie Modern Aziatische geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam voor een Ph.D. programma naar Hiroshima, Japan en werkte vervolgens als assistant-professor en lecturer aan de Universiteit van Hiroshima. In Japan heeft hij ook projecten verzorgd voor andere organisaties zoals JICA. Na zijn terugkeer in Nederland in 2003 werkte hij als General Affairs manager bij YKK Nederland BV en als coördinator internationalisering bij het Instituut Economie en Management aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Lyckle spreekt vloeiend Japans en Engels en heeft diverse artikelen op het gebied van internationaal onderwijs gepubliceerd in deze talen. Daarnaast heeft hij ook een aantal cursussen Japanse taal en cultuur verzorgd. Recentelijk heeft hij een opleiding project-management afgerond. In 2011 heeft hij besloten om zich geheel te gaan richten op activiteiten met Japan en Japan Unlimited Consultants & Liaisons opgericht.

 

Hanneke van Driel (1965) volgde Lyckle naar Japan nadat zij haar Masters Organisatie Sociologie behaald had aan de Universiteit van Amsterdam in 1993. Gedurende haar verblijf in Japan heeft zij onder andere Engelse les gegeven aan kinderen en volwassenen en diverse handelsactiviteiten ontplooid en daar een netwerk mee opgebouwd. Hanneke spreekt goed Japans en heeft veel kennis over de meer informele aspecten van omgaan met de Japanse cultuur.

Sinds haar terugkeer in Nederland in 2002, is zij werkzaam als hogeschooldocent aan de Hanze Hogeschool te Groningen, bij de School for Facility Management. Sinds 2011 verzorgt zij ook kookworkshops Japans koken, in haar thuisrestaurant Koinobori.

Consultants

Een team van Professionals

Lyckle Griek

Oprichter

Japan Tax & Public Procurement Helpdesk Project Manager at EU-Japan Centre for Industrial Cooperation.

Hanneke van Driel

Oprichtster

Coach/ Consultant / Trainer Entrepreneurship and Entrepreneurial Behavier / Organizer/ Curriculum development.